Betaalmethoden bij Verlichtingpaleis

Verlichtingpaleis heeft diverse betaalmogelijkheden zodat u uw favoriete betaalmogelijkheid kunt kiezen:

 • iDEAL
 • Overboeking
 • Sofort
 • Bancontact / Mister Cash
 • KBC
 • ING HomePay
 • Paypal
 • Achteraf betalen

Al onze betalingen worden verwerkt door Buckaroo, Billink en Paypal.

 

Sisow

Buckaroo is een Payment Service Provider. Dit betekent dat deze provider de betalingen verwerkt voor  bedrijven die producten en/of services aanbieden. Dit betekent dat, zodra u uw bestelling in onze winkel doet, deze financieel afgehandeld wordt naargelang de betaalmethode. Het is mogelijk dat u Buckaroo en niet Verlichtingpaleis als naam ziet staan bij uw bankoverzicht.

Voor meer informatie over Buckaroo klikt u hier.

 

afterpay

Billink is een flexibele betaaloplossing voor online retailbedrijven. Met Billink kunt u ervoor kiezen om bestellingen pas na ontvangst te betalen, terwijl Billink het volledige betaalrisico overneemt, van facturatie tot incasso. Billink hecht waarde aan de samenwerking met haar opdrachtgevers, betaalpartners en andere softwareaanbieders uit het vakgebied. Billink is volledig servicegericht en werkt continu aan nieuwe innovaties, betrouwbaarheid en gemak voor consumenten.

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, voert Billink een kredietcheck uit. Als die wordt geaccepteerd, wordt je bestelling afgerond en ontvang je een factuur van Billink per email. Deze moet binnen 14 dagen worden betaald. Na het betalen is alles direct afgehandeld. Wordt je aanvraag om met Billink te betalen afgewezen? Dan kun je altijd nog afrekenen met een andere beschikbare betaalmethode of je bestelling afbreken.Billink bemoeit zich verder niet met het leveringsproces, dit is de verantwoordelijkheid van Verlichtingpaleis.

Voor meer informatie over Billink klikt u hier.

 Paypal
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay. En ook naar Verlichtingpaleis.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Voor meer informatie over Paypal klikt u hier.

 

ideal
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbanieromgeving van uw eigen bank. 

Overboeking
Wanneer u ervoor kiest om met via Overboeking te betalen voor uw bestelling, geeft u direct opdracht om het totaalbedrag over te boeken naar ons bankrekeningnummer. De meest voorkomende manier is dat u er hier online opdracht voor geeft. Wanneer u deze betalingsoptie selecteert, tijdens de checkout, zal de volgende pagina u alle informatie verschaffen die u nodig heeft om de betaling succesvol uit te voeren. Let er s.v.p. op dat het van groot belang is dat alle gegevens correct worden ingevoerd, anders zal de betaling niet worden verwerkt. Let op: Het kan tot 1-2 werkdagen duren voordat een Nederlandse betaling met Overboeking is verwerkt, hierna bedraagt de levertijd van uw bestelling 1 werkdag.

Bank overboeking vs. Internationale bank overboeking

Wanneer u kiest voor “bank overboeking”  zult u de gegevens ontvangen van een lokale bank in uw eigen valuta. U heeft een bankrekening nodig in die valuta om een betaling te kunnen voldoen.

Wanneer u kiest voor “internationale bank overboeking” zult u de gegevens ontvangen van een Europese bankrekening. Het bedrag van uw bestelling zal eerst overgezet worden in Euro’s. Het is mogelijk dat uw bank een toeslag berekent voor een internationale transactie.

De mogelijkheid bestaat dat u een of beide optie’s kunnen kiezen, dat ligt echter aan de betaalopties die  beschikbaar zijn voor welk land.

LET OP:

 • Wanneer de referentiecode niet overeenkomt met de PSP referentiecode kan de betaling niet gekoppeld worden aan uw bestelling en zal het aankoopbedrag automatisch terug gestort worden op uw rekening.
 • Wanneer het bedrag niet overeenkomt met het bedrag dat in de bestelling genoemd wordt zal het aankoopbedrag automatisch terug gestort worden op uw rekening.
 • Wij moeten uw betaling binnen 14 dagen na de bestelling ontvangen, anders wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat wij bankoverschrijvingen ontvangen.

Gebruik uw eigen privérekening om een betaling per overschrijving te doen. Maak geen gebruik van tussenpersonen zoals:

 • Andere banken, bij welke u geen rekening heeft
 • Postkantoren
 • Andere betalingsbureaus

Wanneer de overboeking mislukt of geweigerd wordt, wordt de betaling namelijk teruggeboekt naar de rekening van zo'n bureau of postkantoor, en niet naar uw persoonlijke bankrekening.

 

Sofort
SOFORT Banking
behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

 

bancontact
Bancontact
is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Een consument beschikt over een fysieke kaart die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontactkaarten in omloop, die worden uitgegeven door 20 Belgische banken. Dit kunnen zowel zakelijke als privérekeningen zijn. Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online transacties per dag.

 

KBC
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

ING HomePay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.