Over Verlichtingpaleis

 

Verlichtingpaleis

Verlichtingpaleis is één van de grootste internetwinkels gespecialiseerd in prikkabel. Onze prikkabels geven u de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige wijze sfeer te geven aan iedere ruimte. Of het nu gaat om feestverlichting met onze gekleurde en witte Led lampen of sfeerverlichting onder uw afdak met bijvoorbeeld onze led Filamentlampen. Met de prikkabel verlichting zijn de mogelijkheden oneindig en altijd even indrukwekkend.

 

Prijs en kwaliteit

Zijn uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Doordat de fittingen aan de kabel zijn gegoten hebben deze een hele goede waterdichtheid. De kabels zijn IP44 spatwaterdicht wat inhoud dat de kabel tegen spatwater is beschermd. Voor permanente verlichting zijn prikkabels niet geschikt.

 

Gebruiksvriendelijk

De Prikkabels zijn kant en klaar en zijn gemakkelijk te monteren met onze ty-wraps of de speciale klemmen. Als u het pakketje thuis krijgt is de kabel kant en klaar voor gebruik. U hoeft alleen de eventuele bijbestelde afsluitringen te monteren en de lampen in de fittingen te draaien en ophangen, Laat het feestje maar beginnen !

 

Service

Verlichtingpaleis staat garant voor een snelle levering en kwalitatief een goed product waar u veel plezier aan kunt hebben, mits goed behandeld. Verlichtingpaleis heeft veel ervaring met projecten zoals festivals en verhuurbedrijven. Ook “de tv-kantine” heeft Verlichtingpaleis inmiddels gevonden. Vragen? Bel, chat, mail of stuur een whatsapp.

 

Assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit prikkabels en Led lampen. De nieuwe dimbare 2W Led lampen hebben we in 2 uitvoeringen : Mat en heldere kap. Maar ook de gekleurde Led lampen met keuze uit 6 kleuren rood – blauw – groen – geel – oranje – paars zodat de prikkabel in elke gelegenheid terecht gebruikt kan worden. Zeker onze witte prikkabels samen met de G95 Led filamentlampen doen het heel goed in partytenten en veranda’s. Intussen hebben wij ook lichtslingers met cottonballs toegevoegd aan ons assortiment. Deze lichtslingers kunnen door de 43 kleuren cottonballs in elk interieur gebruikt worden. Wij hebben een aantal setjes voor u samengesteld, maar u kunt ook de cottonball slingers naar uw interieur zelf samenstellen .