Disclaimer

Verlichtingpaleis besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op deze webshop. Toch kunnen er, ondanks alle zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Verlichtingpaleis is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

De op deze webwinkel getoonde foto's worden door Verlichtingspaleis met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Verlichtingspaleis probeert een zo goed mogelijk beeld weer te geven van het product, afwijkingen kunnen ontstaan t.o.v. het uiteindelijk product en het beeldmateriaal. Aan het beeldmateriaal kunnen geen rechten worden ontleed.

Prijzen kunnen tussentijds aangepast worden op basis van marktontwikkelingen of andere externe factoren.

Verlichtingspaleis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.Verlichtingspaleis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Verlichtingspaleis opgenomen informatie en tarieven.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en/of logo's van deze webshop te kopiëren en gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Verlichtingspaleis.