Terug

Klantenservice

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen


1. Prikkabels

1.1 Kan ik de prikkabels buiten gebruiken ?

Jazeker, onze prikkabels hebben gegoten fittingen en stekkers waardoor vocht geen kans heeft. Behalve onze budget kabels, deze zijn met andere fittingen gemonteerd.

1.2 Ik heb een kabel ontvangen maar 1 lamp doet het niet, wat nu ?

Geen stress, vaak komt het omdat de lamp niet ver genoeg in de fitting wordt gedraaid. Probeer deze iets verder in te draaien.

Lukt het niet ? dan kunt u onderstaande tips proberen met de stekker uit het stopcontact:

 • buig het liggend contact een klein beetje om hoog
 • het kan voorkomen dat er een beetje lijm is gemorst waardoor de lamp geen contact maakt met het metalen lipje. Soms is de lijm niet te zien, schraap daarom met een platte schroevendraaier de over het contact.
 • Probeer de lamp in te draaien zonder de afsluitring.

2. Retour en verzenden

2.1 Hoe kan ik mijn bestelling retourneren ?

U kunt uw retour van een (gedeelte van) uw bestelling eenvoudig melden in uw account. Mocht het zo zijn dat u tijdens het invoeren van uw bestelling geen account heeft aangemaakt dan kunt u dit alsnog doen. Let op dat u dan met hetzelfde email-adres dit account aanmaakt, de bestelling zal dan aan dit account gekoppeld worden. 

Als dit is gelukt en u bent in uw account dan :

 1. U logt in op uw account in de webwinkel. 
 2. U komt uit op een pagina waar de recente orders te zien zijn. Vervolgens klikt u op Bekijken naast de order waarvan u de artikelen retour willen sturen.
 3. Nu komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kan u onderin op de knop “Artikelen retourneren” klikken om de retourzending aan te maken.
 4. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kan instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-down menu. Producten die u wil houden, laat u op 0 staan.
 5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retour redenen en acties of kiezen voor de optie "Anders, namelijk...".
  In het laatste geval kunnen klanten zelf een reden of actie invoeren.
 6. Vervolgens klikt u rechts onderin op Verstuur, wij krijgen dan uw retour aanvraag binnen. Na ontvangst van uw pakket krijgt u van ons bericht. 

Eventueel is het ook mogelijk om via whatsapp, formulier of email uw retour aan te vragen, dan zetten wij deze in ons systeem.

Uw bestelling retour kunt u sturen naar: 

Verlichtingpaleis
Postbus 25
4690AA Tholen

Zodra u uw bestelling heeft verstuurd krijgt u een track en trace nummer. Deze ontvangen wij graag via email zodat wij weten wanneer we uw retour kunnen verwachten. Het is ook belangrijk om een kopie van de factuur of pakbon bij de retourzending te doen zodat wij ook weten van wie de retourzending is. Graag ook het aantal producten en welke producten retour komen. Producten die u niet terugstuurt mogen doorgestreept worden. 

Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, dan zullen we dezelfde werkdag nog reageren, zodat u weet dat we uw retourzending in de gaten houden.

2.2 Binnen welk termijn kan ik mijn bestelling retourneren ?

U kunt u bestelling, of een gedeelte van uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

2.3 Ik heb een defect artikel ontvangen, wat nu ?

Als u een defect artikel heeft ontvangen meld u dit binnen 48 uur aan ons. Dit kan via whatsapp, email, chat of het contactformulier. Wij zullen dan met een oplossing komen. 

3. Lampen

4. Bestellen

4.1 Tot hoe laat kan ik bestellen zodat het vandaag wordt verzonden ?

Ons magazijn verwerkt alle orders die voor 22:00 uur zijn besteld en betaald. Alle orders die na dit tijdstip worden geplaatst of betaald zullen de eerst volgende werkdag verzonden worden. 

4.2 Ik ben wederverkoper, kan ik met korting bestellen?

U kunt voor deze vraag het beste via email contact opnemen, wij hebben zeker mogelijkheden met speciale tarieven voor wederverkopers.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Verlichtingpaleis 9.3 / 10 - 856 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »