Prikkabel - 10 meter met 20 fittingen -koppelbaar

Snel overzicht

Art. nr. 18010020K kant en klaar prikkabelset 10 meter 10 fittingen+afdichtringen


De levertijd voor dit artikel kan 2 dagen levertijd bevatten.

Availability: Niet in voorraad

Meer afbeeldingen

Details

Creëer extra sfeer in uw tuin voor de Barbecue of feestje. Ideaal voor de verhuur door de onbreekbare fittingen en lampen. Erg mooi is om in plaats van de gekleurde lampen onze filamentlampen te gebruiken voor de avonduren onder de afdak. De Kabel is IP44 waterdicht, mits de bijgeleverde afsluitringen gebruikt worden. De fittingen staan op +/- 1 meter afstand van elkaar.
Onze koppelbare prikkabels hebben een uniek koppelsysteem waardoor deze kabels zijn alleen door te koppelen met koppelbare prikkabels. Aan het einde van de koppelbare prikkabel zit een female connector met eindkap. Het is aan te raden om het eindkap goed te bewaren om de prikkabel weer spatwaterdicht te maken als u de prikkabels weer los van elkaar toepast. Als u een niet koppelbare prikkabel wil koppelen dan dient u een contrastekker te aan te schaffen. Ook als u een koppelbare prikkabel met een niet-koppelbare prikkabel aan elkaar wil koppelen dan dient u een contrastekker te aan te schaffen.

 

Deze kabel is koppelbaar met onderstaande kabels :
- Prikkabel 10 meter met 10 fittingen - koppelbaar
- Prikkabel 10 meter met 10 Lampen - koppelbaar
- Prikkabel 10 meter met 20 lampen- koppelbaar

 

Inhoud complete set:
 • 10 meter kabel
 • 1 stekker
 • 1 koppel eindstuk met kap
 • 20 gegoten fittingen
 • 20 afsluitringen

   

  Lampen zijn naar eigen wens te bestellen. De lampen speciaal voor deze kabel kunt u hierbestellen.

   

  Deze set is zonder lampen, deze dienen apart besteld te worden !!

   

  Onze prikkabels zijn ook geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en Led lampen. Voor halogeen lampen zijn deze kabels niet geschikt, die worden te warm. De kabels zijn geschikt voor buiten gebruik mits de lampen goed beschermd worden tegen water en vochtig weer zoals mist, regen en sneeuw. Dit kan door de afdichtingsringen op de juiste manier te installeren. Standaard worden de afsluitringen meegeleverd en zijn al op de fittingen voorgemonteerd.
  De kabels zijn plug and play wat betekent dat de kabels kant en klaar zijn. Het enige wat u moet doen is de lampen er in draaien. Van belang is dat de afsluitring goed zit. Een handleiding zit in de doos. Indien dit niet het geval is kunt u deze hierbekijken en downloaden.

   

  Lampen zijn naar eigen wens te bestellen. De lampen speciaal voor deze kabel kunt u hierbestellen.
ean Nee
Artikelnummer 18010020K
Merk

Schrijf uw eigen review

Uw review: Prikkabel - 10 meter met 20 fittingen -koppelbaar