Altijd lage prijzen
De mooiste verlichting voor iedereen
30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!
Verzendkosten v.a. €3.99 | Gratis vanaf €50,-
Witte of gekleurde LED lampen ?

Witte of gekleurde LED lampen ?

minuten lezen
Kies je voor witte led lampen of gekleurde led lampen ? Wij hebben ze allemaal zodat we voor elke gelegenheid de passende led lampen voor de prikkabel lichtslinger in huis hebben.

Witte of gekleurde LED lampen in uw prikkabel lichtslinger ? 

Allereerst kunnen wij zeggen dat deze keuze niet zo heel moeilijk is omdat onze prikkabel lichtslingers zowel witte als gekleurde led lampen kunnen bevatten. De prikkabel lichtslingers hebben een E27 fitting waardoor de led lampen makkelijk vervangen kunnen worden. 

Vaak worden gekleurde led lampen voor feestjes, bbq's en horeca gelegenheden gebruikt. De bonte verzameling kleuren ( rood - geel - blauw - groen - oranje - roze) zorgen voor een hele feestelijke sfeer. Het gebeurt dat sommige feestjes een bepaald thema zoals sweet sixteen, pink party, WK voetbal enz. hebben waardoor de prikkabel lichtsnoer alleen uit roze lampen, oranje lampen of andere kleuren bestaat. Elke kleurencombinatie met onze 6 kleuren led lampen is mogelijk. 

Wat erg handig is met onze prikkabel lichtslinger is dat de gekleurde led lampen na een feestje weer vervangen kunnen worden met andere type led lampen zoals extra warm witte led lampen, filament lampen, of lampen op pootjes. 

Filament led lampen

De filamentlampen lijken erg veel op een gloeilamp, en zijn er in 3 verschillende modellen. Het voordeel van deze lampen is dat deze meer een zijwaartse lichtuitstraling hebben waardoor deze lampen een hele mooie sfeer uitstralen. 
Onze modellen:

  • rechte filament met peervorm
  • rechte filament kogellamp
  • gebogen filament lampen in peervorm.

Kogellampen:

De kogellamp dankt zijn vorm aan de bolvormige kap. Dit type lamp is onze meest verkochte lamp. De gekleurde led lampen zijn kogellampen en we hebben zelfs zoals hierboven te zien een filament led in een kogellamp kunnen plaatsen. Kogellampen zijn verkrijgbaar met een transparante bol, een matte bol of een melkwitte bol. Het licht dat de kogellampen uitstralen zijn verkrijgbaar in extra warm wit of warm wit. 

Kogellampen met led op pootjes:

Naast de standaard kogellampen hebben wij kogellampen met led's op pootjes. Hierdoor geven deze led lampen een hele bijzondere uitstraling omdat je de ledjes ook ziet. Dankzij de extra zware kwaliteit zijn deze kogellampen heel bruikbaar voor bijvoorbeeld verhuurbedrijven. 
Kogellampen met led op pootjes zijn er in 2 modellen: extra warm wit en warm wit.

 

Kortom: zo is er voor elke sfeer wel de juiste lamp te vinden in onze webshop.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0