Altijd lage prijzen
De mooiste verlichting voor iedereen
30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!
Verzendkosten v.a. €3.99 | Gratis vanaf €50,-
Verlichtingpaleis werkt samen met Explosion festival in Ommen

Verlichtingpaleis werkt samen met Explosion festival in Ommen

minuten lezen

Verlichtingpaleis heeft de afgelopen tijd prettig samengewerkt met de organisatie van het Explosion Festival. Vanuit het festival kwam de vraag of Verlichtingpaleis het materiaal kon leveren om de letters van 'Explosion' te kunnen maken.

 

Het resultaat mag er zijn. De jeugd van Werkplekplus.nl, wajongers en moeilijk opvoedbare kinderen, hebben de letters en vlakken voor de bekisting gezaagd, terwijl de elektra en de afwerking door vrijwilligers van Explosion Festival is uitgevoerd.

 

Over het Explosion Festival

Explosion Festival is in 2009 ontstaan en trok toen 600 bezoekers. Vorig jaar trok het festival maar liefst 2000 bezoekers. Dit jaar wordt ongeveer dezelfde aantal bezoekers verwacht. Explosion Festival is een outdoor dance-festival voor de jeugd uit het Vechtdal en Overijssel. Het overgrote deel van de bezoekers heeft een leeftijd van 12 t/m 28 jaar, maar het festival is ook zeer populair bij de oudere doelgroep. Er komen zelfs elk jaar 50-plussers die van dancemuziek houden.

 

Het doel van dit festival is om een leuk evenement voor de jeugd te organiseren waarbij dance en DJ-acts de boventoon voeren. Ook wordt er in de eerste uren van het festival een podium geboden aan de regionale en lokale DJ-helden en wordt er gedurende het gehele festival live radio gemaakt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0