Altijd lage prijzen
De mooiste verlichting voor iedereen
30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!
Verzendkosten v.a. €3.99 | Gratis vanaf €50,-
Verlichtingpaleis steunt het Linda foundation fonds

Verlichtingpaleis steunt het Linda foundation fonds

minuten lezen

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Helaas wordt deze groep steeds groter mede door de huidige pandemie en alle gevolgen. 

Via diverse kanalen worden donateurs geworven en op deze manier geld ingezameld. In samenwerking met Lightspeed (mijn winkel platform) en DMWS (verantwoordelijk voor het uiterlijk van mijn webwinkel) is een actie op poten gezet om via een banner de LINDA.foundation onder de aandacht te brengen.

Hoe het werkt

Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een banner te zien van de LINDA.foundation met de vraag om een donatie via een tikkie. Het is dan verder aan jou of je hier aan mee wilt doen.

Ook zonder bestelling kunt u een donatie doen door op bovenstaande banner te klikken. 

Meer over LINDA.Foundation

Mede door de corona crisis zijn er extra veel gezinnen in financieel noodweer terechtgekomen.

Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. Meer lezen kan hier.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0