Altijd lage prijzen
De mooiste verlichting voor iedereen
30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!
Verzendkosten v.a. €3.99 | Gratis vanaf €50,-
Verlichtingpaleis spaart voor stichting opkikker

Verlichtingpaleis spaart voor stichting opkikker

minuten lezen

Donatie 2020 "Stichting Opkikker" 

Zoals elk jaar kiezen wij een goed doel en doneren wij €2,00 voor elke beoordeling aan dit goed doel. Ongeacht de beoordeling goed of slecht is. Naast het streven om alles vlekkeloos te laten verlopen hebben wij ook als doel zoveel mogelijk beoordelingen ( en geld) te verzamelen zodat wij een leuk bedrag aan dit goed doel kunnen doneren. Dit jaar hebben wij gekozen voor stichting opkikker. 

Wie is stichting opkikker en wat doen zij ?

“Al vanaf 1995 organiseren wij Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin we door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen. Deze activiteiten zijn talloos en breed. Niets is ons te gek, alles kan. We zijn trots op onze organisatiekunst, waarmee we duizenden gezinnen helpen en waarbij diezelfde hulp ook nog eens toegesneden is op de individuele gezinssituatie. 

Maar de Opkikkerdag is pas het begin. Hierop volgt het Ambassadeurschap met nog vele, bijzondere momenten die het hele gezin keer op keer weer van nieuwe energie zullen voorzien! Door het ambassadeurschap geven we trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur. 

Wij zijn Stichting Opkikker, een keten van kracht.”

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0