Altijd lage prijzen
De mooiste verlichting voor iedereen
30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!
Verzendkosten v.a. €3.99 | Gratis vanaf €50,-
Goedkopere producten en langere levertijden

Goedkopere producten en langere levertijden

minuten lezen
Ontdek waarom wij de levertijden verlengen en onze prijzen hebben verlaagd! In onze blog wordt duidelijk uiteengezet waarom wij tot deze ommezwaai hebben gekozen.

Beste lezers,

In de wereld van e-commerce draait alles om keuzes maken. En soms, om de concurrentie voor te blijven en u betere prijzen te bieden, moeten we creatief denken. Daarom willen we graag ons nieuwste idee met u delen: het verruimen van onze levertijden van een 24-uurs belofte naar 1-2 dagen. Dit ogenschijnlijk tegenstrijdige idee heeft echter een logische reden: door deze verandering kunnen we onze prijzen flink verlagen.

Waarom langere levertijden?

De beslissing om de levertijden te verlengen was geen impulsieve zet, maar eerder het resultaat van zorgvuldige overwegingen. Hier is waarom we deze verandering hebben geïmplementeerd:

  1. Efficiëntie: Een 24-uurs levertijd vereist een zeer strak georganiseerde en kostbare logistieke keten. Door dit uit te breiden naar 1-2 dagen, kunnen we efficiënter werken en onnodige kosten verminderen.

  2. Prijsconcurrentie: Met de langere levertijden kunnen we onze kosten verlagen, wat ons in staat stelt om competitievere prijzen aan te bieden. Dit is geweldig nieuws voor onze klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

  3. Duurzaamheid: Snelle leveringen vereisen vaak luchtvervoer, wat aanzienlijk bijdraagt aan de ecologische voetafdruk. Door over te stappen naar een iets langere levertijd, kunnen we meer gebruikmaken van efficiëntere vervoersmethoden, wat onze impact op het milieu vermindert.

  4. Kwaliteit: Een kortere levertijd kan soms ten koste gaan van de kwaliteit van onze dienstverlening. Met een iets langere marge hebben we meer ruimte om ervoor te zorgen dat elk product dat ons magazijn verlaat, aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet.

Wat betekent dit voor u?

We begrijpen dat tijd voor sommige klanten van essentieel belang is, en we willen u geruststellen dat we nog steeds hard werken om uw bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Onze nieuwe levertijdverwachting van 1-2 dagen zal echter een beetje geduld van uw kant vragen.

In ruil daarvoor kunt u verwachten dat onze prijzen aanzienlijk zullen dalen, wat betekent dat u meer waar voor uw geld krijgt. Ons toegewijde team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw winkelervaring soepel en bevredigend blijft.

Conclusie

Onze beslissing om de levertijden te verlengen is geen stap terug, maar een slimme zet om vooruit te gaan. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering zowel onze klanten als ons bedrijf ten goede zal komen. We blijven ons inzetten voor kwaliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen.

Bedankt voor uw voortdurende steun en begrip terwijl we deze verandering implementeren. We kijken ernaar uit om u dezelfde geweldige producten te blijven bieden, maar nu met een vriendelijker prijskaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0