Retourneren

U bestelt zonder enig risico want u kunt uw bestelling retourneren binnen de bedenktijd van veertien dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u het product ontvangt. Heeft u meerdere producten ontvangen en niet alles in een keer geleverd gekregen? Dan gaat de bedenktijd in op het moment dat u het laatste product van uw bestelling heeft ontvangen.

Tijdens de periode van bedenktijd kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retourneren. U kunt het product passen, maar zorg er dan wel voor dat u het product volledig schoon en geheel onbeschadigd in de originele verpakking terugstuurt. Verzegelde producten kunnen na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd worden.

Producten die retour gezonden worden kunnen NIET geaccepteerd worden in het geval van:

  • Bedenktijd verlopen
  • Zonder compleet en correct ingevuld retourdocument
  • Onvoldoende frankering
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken
  • Beschadigingde produkten
  • Produkten waarvan onderdelen ontbreken
  • Producten die gebruikssporen vertonen
  • Labels ontbreken of zijn verwijderd van het product
  • Zonder originele verpakking
  • Op maat gemaakte producten.

Indien de producten aan bovenstaande uitzonderingen voldoen zal er geen retourbetaling plaatsvinden en zullen wij na betaling van de verzendkosten de producten weer onbehandeld naar u toe sturen.

Verstuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons toe, U betaalt zelf de frankeerkosten. U bent zelf verantwoordelijk dat wij het pakket ontvangen, zorg voor een bewijs van aflevering door diegene die het pakket bij ons aflevert. U ontvangt het aankoopbedrag (minus evt kortingscodes die u heeft gebruikt) binnen 14 dagen retour. Als de retourzending door ons NIET geaccepteerd wordt (zie bovenstaande voorwaarden) ontvangt u geen geld retour.
Let op ! Rembourskosten van €15,00 worden niet terugbetaald.

Ruilen

Als u uw artikel wilt ruilen, dan moet u het nieuwe product bestellen in de webshop en het bestaande product retourneren volgens deze retourprocedure.

Retourmelden

Retourneren doet u door de volgende stappen uit te voeren:

> U kunt uw aankoop retour sturen binnen de bedenktermijn van veertien dagen, door deze aan te melden via email: info@verlichtingpaleis.nl. U krijgt van ons een retour document dat u in dient te vullen.
> Schrijf op de buitenzijde van uw retourzending doos / enveloppe: RETOUR
> Zorg ervoor dat de zending binnen veertien dagen nadat u het heeft ontvangen bij ons is afgeleverd.