PodForLifeVoorheen afval, nu design lampen en andere meubelstukken voor binnen en buiten. Door afvalproducten te recyclen kunnen er mooie unieke lampen gemaakt worden zoals de POD Globe lamp en de bekende POD bubble.

Recycling.

Daar draait het om bij POD for life. De combinatie van kunststof afval en de juiste productiemethode vormt een reeks bijzondere producten. Ontworpen om je huis of terras meer sfeer te geven.
In de eigen fabriek worden deze producten op ambachtelijke wijze gemaakt door middel van rotatiegieten. Alle POD producten worden met de hand gemaakt wat de lampen ook uniek maakt. Producten uitgevoerd in gerecycled kunststof of Biobased materialen, zoals kurk of bermgras, krijgen zo een extra duurzaam karakter waar tevens een mooi verhaal achter schuilgaat. Een 2e leven voor verlichting en woonaccessoires in een uniek jasje. Onze focus ligt dan ook op het gebruik van gerecyclede materialen. Naast fraaie artikelen voor in en om het huis zijn de POD producten ook echte sfeerbrengers. Fraaie producten als aanvulling of in combinatie met bestaande meubelen; verschillende POD artikelen kunnen worden voorzien van LED verlichting met afstandsbediening en accu. Door het gebruik van afvalmaterialen kunnen mooie en unieke elementen gefabriceerd worden. De Shell is bijvoorbeeld de nieuwste aanwinst. Door de grove korrel wordt een open structuur gevormd waardoor er een verrassend fraai licht ontstaat.

There are no products matching the selection.

POD Bubble

De POD Bubble heeft een praktisch doel naast het doel om te designen. De POD Bubble kan gebruikt worden als zitelement (afhankelijk van de materiaalkeuze) en als outdoorelement. Het product kan worden voorzien van LED verlichtingsbronnen. Dat maakt de POD Bubble een mooi accessoire voor in de tuin. De afmetingen van de POD Bubble zijn B60xH30cm

POD Circle

De POD Circle is gemaakt van gerecycled materiaal of natuurlijke kurk. De POD Circle kan worden voordien van LED verlichting waardoor het een stralend product is. Dit product kan worden gebruikt als accessoire om een hapje of drankje op te zetten. Dit maakt het product multifunctioneel en dat gecombineerd met de LED verlichting een super product. De POD Circle wordt oa. gemaakt van gerecyclede shampoo- en colaflesjes. De afmetingen van de POD Circle zijn B50xH35cm.

POD ICE CUBE

Ook de POD ICE CUBE is een mooi en decoratief product voor de slaapkamer of op terras. In deze kubus kunnen natuurlijk ook LED verlichtingsbronnen worden geplaatst. De POD ICE CUBE is verkrijgbaar in gerecycled materiaal, kurk of standaard kunststof. De POD Cubes kunnen in 2 formaten besteld worden. 60x60x60cm en 40x40x40cm

POD Lights

POD Lights biedt verschillende producten aan. De Globe en Shell producten zijn mooie lampen gemaakt van gerecycled plastic. De grove korrels in de lampen zorgen voor een mooi effect doordat de korrels die er op zitten een grove tekstuur vormen. De Desk Lights worden gemaakt van recyclebaar kunststof of van gerecycled kunststof. De lampen zorgt voor meer dan voldoende licht en dankzij de verschillende kleuren waarin de lamp te verkrijgen is zorgt het ook voor een leuke en gezellige sfeer.

POD Plants

De POD Plant Cube is een kubusvormige bak waar je mooie planten in kunt zetten. Het is een prachtig product van gerecycled kunststof of standaard kunststof. Dit product kan binnen en buitenshuis gebruikt worden en afhankelijk van de materiaalkeuze kan er ook LED verlichting in. Dit alles bij elkaar zorgt voor een geweldig product wat overal kan staan en voor een leuke toevoeging in, of buiten het huis.