Verlichtingpaleis.nl verlicht het Reeshof Muze Festival

Ook dit jaar was er weer een editie van de gratis zomeravond concerten in de wijk Reeshof in Tilburg. Verlichtingpaleis is blij dat het met de terrein verlichting een stukje heeft bij kunnen dragen aan dit leuke festival.

 

Wat is Reeshof Muze Festival?

Na het wegvallen van Palm Parkies concerten in de Tilburgse wijk, is er een initiatief vanuit vrijwilligers om hier een invulling aan te geven. Deze vrijwilligers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om weer een mooie reeks concerten van coverbands neer te zetten en er een mooi festival van te maken.

 

De ongedwongen sfeer (er kan met een meegenomen kleedje, lekker naar muziek geluisterd worden), de goede prijzen voor een biertje, wijntje of fris en de muziek maken deze reeks helemaal compleet tot een geweldige ervaring.

 

De rol van Verlichtingpaleis:

Verlichtingpaleis.nl heeft als betrouwbare partner van het Reeshof Muze Festival het hele terrein voorzien van verlichting. Door gebruik te maken van prikkabels met daarin Led lampen is weer gelukt om een gezellige en intieme sfeer te creëren.

 

Verlichting van verlichtingpaleis.nl

Als u zelf verlichting nodig heeft kunt u terecht in onze webshop. Wij leveren binnenverlichting, buitenverlichting en verschillende soorten lampen zoals; filament lampen, spaarlampen en kaarslampen.

 

Voor meer informatie over onze prikkabels of voor hulp bij het samenstellen van uw lichtplan, kunt u contact met ons opnemen via 085 303 2605. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp.