Leuk voor de feestdagen: prikkabels als kerstversiering

Versier in de donkere decembermaand je woning of bedrijfspand met kleurrijke kerstverlichting. Met de juiste versiering maak je van je voorgevel een opvallende verschijning en waan je je in de tuin in een heus winterwonderland. Kies voor een 3 meter hoge kerstboom van prikkabels of wikkel de kabel om je schuttingrand. Bij ons vind je prikkabels in alle soorten en kleuren. Wij geven je een aantal tips hoe je met behulp van prikkabels een ware lichtshow creëert.

Tip 1: Prikkabels aan je gevel

Laat op een unieke manier je woning of bedrijfspand schitteren met een prikkabel. De vele gekleurde lampjes en de vrolijke bolletjes zorgen voor een waar lichtfestijn aan je gevel. De sterke kabels zijn bestand tegen onstuimig weer en daarom zeer geschikt als buitenversiering (maar niet als permanente buitenversiering).

Tip 2: Versier je kerstboom met prikkabels

Heb jij buiten een enorme kerstboom staan die gevuld moet worden met lampjes? De witte of gekleurde lampbollen van de prikkabels geven je dennenboom direct een ouderwets gezellige kerstsfeer. Je kiest bij ons voor een prikkabel op maat. Zo heb je altijd de juiste afmeting voor in jouw kerstboom. Geef de maat van de boom door en wij berekenen voor jou hoe lang het lichtsnoer moet zijn en hoeveel lampjes je nodig hebt.

De prikkabels van Verlichtingpaleis.nl worden alleen geleverd met ledlampen. Ledlampen worden steeds populairder door de energiezuinigheid, de langere levensduur, de lampen worden niet heet en ze zijn robuuster dan conventionele verlichting. Wil jij volgend jaar een nog grotere kerstboom? Dan is dat geen probleem! De koppelbare prikkabels (d.m.v. een koppelstuk kunnen prikkabels verlengd worden) groeien gewoon met de boom mee.

Tip 3: Ga voor kleur

Creëer met gekleurde prikkabels een vrolijke sfeer in je tuin of aan de gevel van je bedrijfspand. Ben jij fan van kleurige kerstlampjes? Kies dan voor de prikkabels met gekleurde ledlampen, deze zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Je stelt deze kabels helemaal zelf samen. Of je nu allerlei verschillende kleuren wilt, of een prikkabel met één kleur lampjes: het is bij ons allemaal mogelijk.

Tip 4: Kies lampjes in warm wit

De lampjes van deze prikkabel hebben veel weg van de ouderwetse gloeilampen maar dan met de energiezuinige voordelen van led. Is er toch een lampje kapot? Dan kunt u in onze webshop nieuwe ledlampen bestellen voor de prikkabels. Als je voor 21:00 besteld worden de lampen de volgende dag verzonden zodat je de hele kerst optimaal kunt genieten van de verlichting.

Wil je meer weten over het gebruik van prikkabels als kerstverlichting? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 085 - 303 2605, stuur ons een berichtje of lees er meer over op de pagina prikkabels.