Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Film by the Sea

14 sep. 2019 20:52:28

Deze mooie letters met onze mooie warm witte 1W LED lampen met witte kap weet je precies waar je voor komt. Film by the Sea in Vlissingingen. Verlichtingpaleis is trots dat wij voor deze mooie letters de lampen hebben mogen verzorgen. Film by the Sea
Geplaatst in Nieuws Blog door Alex Verlichtingpaleis

Sophia MC-Eramsus kinderziekenhuis

1 feb. 2019 12:52:00

Ook dit jaar gaan we weer helpen om stichting "vrienden van Siem" aan een mooi bedrag bij elkaar te sparen om te doneren aan het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis afdeling oncologie. Dankzij uw beoordeling helpen wij deze afdeling aan een extra financiële injectie. Op deze link vindt u meer informatie over de afdeling oncologie en het werk wat stichting "Vrienden van Siem" uitvoert.

Door een beoordeling te geven doneren wij € 2,- aan de stichting. Ongeacht of deze goed of slecht is. ELKE beoordeling telt mee !!

Geplaatst in Nieuws Blog door Alex Verlichtingpaleis
Afgelopen jaar in 2018 hebben wij een actie gehouden. Voor elke beoordeling, goed of onvoldoende, storten wij € 2,- aan een goed doel. Deze keer was het stichting "Vrienden van Siem". Zie onze eerdere blog . Afgelopen week hebben wij een prachtige Cheque mogen overhandigen aan de voorzitter van stichting "Vrienden van Siem". Wij zijn trots en blij dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om een beoordeling te geven. Zo heeft u ons, andere kopers en vooral de stichting met een kleine moeite geholpen. Wij zijn ook erg verheugd dat wij mogen aankondigen dat wij in 2019 weer een goed doel gaan zoeken waar wij deze nieuwe traditie voor mogen inzetten. wij hebben er in ieder geval veel plezier aan gehad.

Dank aan eenieder die de beoordeling heeft ingevuld !!!

Geplaatst in Nieuws Blog door Alex Verlichtingpaleis

sawdustproductions

13 aug. 2018 20:27:06

Jan Bellen van Sawdustproductions heeft ook mooie creaties gemaakt met de prikkabel en de prikkabelfittingen icm. de warm witte Led lampen.

 

 

 

Voor meer creaties van sawdustproductions

Geplaatst in Nieuws informatief door Alex Verlichtingpaleis

De 12e editie van het Westbeach Filmfestival, gehouden aan de Sloterplas, werd dit jaar verlicht door Verlichtingpaleis. Facilitator Outdoor Cinema bestelde bij Verlichtingpaleis twaalf prikkabels van 25 meter om de openlucht bioscoop bij het water te voorzien van kleurrijke verlichting. De vele mooie, leuke en interessante films zorgden ook dit jaar weer voor een succesvolle editie van het jaarlijkse filmfestival.


Outdoor Cinema

Outdoor Cinema faciliteert openluchtbioscopen. Ze denken mee over de sfeer en het gevoel dat een bioscoop op moet roepen. Door film en techniek te combineren laten ze iedere bezoeker wegdromen. Outdoor Cinema heeft alle materialen en kennis om iedere projectie te realiseren. Met schermen tot wel 200 m2 groot brengen zij ieder project tot een goed einde. Outdoor Cinema is specialist op het gebied van Drive-, Drijf- en Fly-in-bioscopen en kan uw evenement van begin tot eind regisseren: van vergunning tot aftiteling. Lees hier meer over Outdoor Cinema.


prikkabels op westbeach filmfestival

prikkabels uitgang westbeach filmfestival

prikkabels tent westbeach filmfestival
Geplaatst in Nieuws Blog door Alex Verlichtingpaleis
Naast dat wij ook overal LED verlichting gebruiken doen wij ook iets met verpakkingen.
Doordat wij steeds slimmer omgaan met onze verpakking proberen wij een steentje bij te dragen aan een goed milieu en kunnen wij de kosten van nieuw verpakkingsmateriaal verminderen. Het voordeel is dat wij op deze manier ook oa. de verzendkosten kunnen verlagen en een hoog serviceniveau kunnen garanderen.

Het is daarom heel goed mogelijk dat u uw pakketje in een gebruikte doos of gebruikt verpakkingsmateriaal kunt ontvangen zonder de kwaliteit van de verpakking te hoeven in te leveren. Verder werken wij zoveel mogelijk met karton en opvulpapier zodat er zo min mogelijk plastic in het milieu terecht komt.

Geplaatst in Nieuws door Alex Verlichtingpaleis

MB1 SV Smerdiek

8 sep. 2015 21:00:11

Nieuw Seizoen, Nieuwe club en een nieuw Team. Verlichtingpaleis sponsort nu de MB1 van voetbalclub SV Smerdiek. Verlichtingpaleis wenst de meiden een goed, leuk en sportief topseizoen!

Lees meer in het artikel bij SV Smerdiek
Geplaatst in Nieuws door Alex Verlichtingpaleis

Webshop Keurmerk

4 mei 2015 19:36:57

Sinds vandaag zijn wij aangesloten bij het webshop keurmerk en voldoen wij aan de strenge eisen zodat wij met trots het logo op onze webshop mogen plaatsen. Tevens conformeren wij ons aan de juiste regelgeving en hebben wij een (nog) betere klachtafhandeling en kopersbescherming.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Geplaatst in Nieuws door Alex Verlichtingpaleis

2e Levering Led lampen Marken

18 jan. 2015 21:26:07

Afgelopen week de 2e levering aan Eilandraad Marken geleverd. 20 straten kunnen nu genieten van onze gekleurde Led lampen. Wij zijn erg trots en blij met onze bijdrage aan dit mooie project.
http://eilandraad.nl/index.php/home/diverse-onderwerpen/258-20-buurten-en-de-ijsbaan-verlicht-met-ruim-4000-led-lampjes
Geplaatst in Nieuws door Alex Verlichtingpaleis

Buurtpreventie Kroeven

14 dec. 2014 21:11:28

11 December 1dagniet, leuk initiatief waar wij als verlichtingpaleis graag aan meegewerkt hebben door onze prikkabels met gekleurde lampen beschikbaar te stellen aan buurtpreventie kroeven te Roosendaal.

Geplaatst in Nieuws door Alex Verlichtingpaleis

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren