Wifi Smart LED lamp - Full color en Warm wit - 2-pack - E27

Snel overzicht

Art. nr. WIFILC20WTE27

Availability: In voorraad

€ 35,95
OF

Meer afbeeldingen

Details

Met deze lampen in huis is de bediening een makkie. Krijg volledige controle over je verlichting met deze set van twee slimme LED lampen die direct zijn aangesloten op je draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van het automatiseringssysteem.

Eenvoudig te installeren

Iedereen kan deze lampen aansluiten, u hoeft niet technisch aangelegd of een elektricien te zijn om uw verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat u nodig heeft, is een Wi-Fi-router dat u vaak al in huis heeft, onze intuïtieve app en deze Nedis® draadloze slimme lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs.

Regel de helderheid en de kleur van de gloeilamp

Sluit ze aan, regel de helderheid en wijzig de lichtkleur. Je kunt kiezen uit warm wit, rood, blauw of groen. En bent u superslim, dan kunt u ze zelfs met uw stem regelen via Amazon Alexa of Google Home.

Maak tijdschema’s en koppel aan andere slimme producten

Zo kunt u tijdschema’s instellen voor het inschakelen van de LED Lamp of zorg in een handomdraai voor sfeerverlichting door deze gloeilamp te koppelen aan andere producten van het Nedis® SmartLifeTM-assortiment.

Dit artikel is te gebruiken met onderstaande artikelen

 • wifi-smart-led-lamp-full-color-en-warm-wit
 • wifi-smart-led-spot-full-color-en-warm-wit-gu10

  Milieuvriendelijk

  Uw woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige LED lampen hebben een maximaal stroomverbruik van 6 W maar ze geven u een lichtopbrengst van ongeveer 800 lumen, vergelijkbaar met gloeilampen van 60 W.

  Over Nedis® SmartLife™

  Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbinden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.
 • Artikelnummer WIFILC20WTE27
  ean 5412810293155
  Draadloze technologie
  Wifi
  Aantal Lumen 470 lumen
  Diameter 60 mm
  Lichtkleur
  RGB
  Warm wit 2700k
  Wattage:
  6W
  Vergelijkbaar met
  40W
  Kleur temperatuur:
  2700K
  Energielabel A+
  App beschikbaar voor
  Android
  IOS
  Geschikt voor: Nedis® SmartLife
  Programmeermogelijkheden
  Dimbaar
  Schakel aan
  Schakel aan met vertraging
  Schakel uit
  Schakel uit met vertraging

  Schrijf uw eigen review

  Uw review: Wifi Smart LED lamp - Full color en Warm wit - 2-pack - E27