Cotton ball slingers

CottonBalls

Onze cottonballs zijn van kunststof ballen gemaakt die omwikkeld zijn met een gekleurd katoenen draad. Door middel van een invoer tule kan het led lampje van onze led lichtslinger in de bal gemonteerd worden. Doordat wij veel kleuren in ons assortiment hebben kunnen er oneindig veel sets samengesteld worden zodat er altijd een passende sfeer gecreëerd kan worden. Groot voordeel is dat er geen gereedschap nodig is om onze ballen aan de lichtslinger te monteren. Veranderd uw interieur ? U kunt ook de ballen en lichtslingers los aangeschaffen zodat deze met uw interieurverandering mee kunnen veranderen. 

Meer weten over onze cottonballs ? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085 – 303 26 05 of stuur ons een bericht.

De ideale cottonball voor U ?

Wij hebben 43 kleuren in ons assortiment waarmee u eindeloos kan combineren. Zo kunt u voor elk interieur de juiste kleuren kiezen. Kiest u uit onze voorbeeld sets cottonballs, of stelt u de Led slingers zelf samen met de cottonballs. Bij Verlichtingpaleis heeft u een goede kwaliteit cotonball met een scherpe prijs.

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Cotton ball slingers.

Beginnend op: € 0,65