Budget Prikkabel - 19 meter met 38 Led lampen

Snel overzicht

Art. nr. E-00901938L kant en klaar prikkabelset 19 meter 38 lampen

niet geschikt om in de regen te gebruiken.

Availability: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 110,49

nieuwe prijs: € 95,49

Meer afbeeldingen

Details

U heeft een prikkabel als feestverlichting nodig, maar wil niet teveel uitgeven en de kabels worden niet buiten gebruikt ? Dan kunt u deze budget kabels kiezen. Deze feestverlichting is degelijk en geeft dezelfde sfeer in de tent of onder de afdak.

Creëer extra sfeer in uw tuin voor de Barbecue of feestje. Erg mooi is om in plaats van de gekleurde lampen onze filamentlampen te gebruiken voor de avonduren onder de afdak. De Kabel is IP44 waterdicht, mits de bijgeleverde afsluitringen gebruikt worden. Dit betekent dat de kabel en de lampen per ongeluk een regenbui kunnen hebben, maar niet permanent buiten gebruikt mogen worden. Heeft de kabel in de regen gehangen, haal deze dan z.s.m. naar binnen en draai de lampen uit de fittingen zodat deze goed kunnen drogen en de levensduur verlengt wordt. De fittingen staan op +/- 50 centimeter afstand van elkaar.


Inhoud complete set:

 • 19 meter kabel
 • 1 stekker
 • 1 eindstuk
 • 38 fittingen
 • 38 Led lampen naar keuze

  Heeft de kabel in de regen gehangen, haal deze dan z.s.m. naar binnen en draai de lampen uit de fittingen zodat deze goed kunnen drogen en de levensduur verlengt wordt. Let op, deze kabel is niet geschikt om in de regen te hangen.
 • ean Nee
  Artikelnummer E-00901938
  Merk

  Schrijf uw eigen review

  Uw review: Budget Prikkabel - 19 meter met 38 Led lampen