Terug

Verlichtingpaleis spaart in 2021 voor het Ronald McDonald Kinderfonds

  • 10 / 02 / 2021 0
Verlichtingpaleis spaart in 2021 voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Dit jaar, 2021, spaart Verlichtingpaleis d.m.v. beoordelingen voor het Ronald McDonalds kinderfonds. Door €2,- te doneren voor elke beoordeling sparen wij het hele jaar voor dit fonds. Wij hopen op een verbetering van vorig jaar.

2021 is het jaar van Verlichtingpaleis voor het Ronald McDonald kinderfonds. Ook dit jaar gaan wij geld sparen door €2,- opzij te leggen voor elke beoordeling. Of deze goed of slecht is, wij betalen altijd €2,- aan dit doel. Zo helpt u ons, andere klanten en zeker het kinderfonds. 

 

Over het Ronald McDonald Kinderfonds 

Een warme douche om de zorgen van je af te spoelen. Een volledig uitgeruste keuken om je avondeten in te bereiden na een lange ziekenhuisdag. Daar in het Ronald McDonald Huis lijken de witte gangen van het ziekenhuis ineens heel ver weg. Toch weet je: als het nodig is sta je binnen vijf minuten naast het bed van jouw kind.  

Sinds 1985 zorgtRonaldMcDonaldKinderfonds dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In twaalf RonaldMcDonaldHuizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in twaalf RonaldMcDonaldHuiskamers kunnen familiesmidden in het ziekenhuisin huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het RonaldMcDonaldKinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij2.000vrijwilligers, sponsors en donaties. #keepingfamiliesclose   

 

We gaan er een mooi jaar van maken.

 

Het Verlichtingpaleis Team!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Verlichtingpaleis 9.3 / 10 - 1002 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »