Over ons

Geschiedenis van verlichtingpaleis

In 2010 zijn wij begonnen om prikkabel op maat te maken. Later zijn er steeds meer producten bij gekomen om steeds meer klanten meer producten te kunnen leveren. Wij merkten dat er vraag was naar meer dan alleen prikkabel.
Met de prikkabel kwamen de gloeilampen en later de led lampen. Januari 2012 zijn wij van start gegaan als bedrijf, maar verkochten onze producten via marktplaats en andere advertentiesites en werden de producten steeds verder uitgebreidt.

Ons assortiment is nu zodanig groot geworden dat er een webshop moest komen en is nog steeds groeiende waardoor wij een steeds groter aantal klanten kunnen bereiken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Langzaam maar zeker wordt de winkel steeds meer uitgebreidt.

Onze service gedachten en filosofie.

Bij ons staat de klant voorop en Service wordt met een hoofdletter S geschreven want wij vinden het belangrijk om tevreden klanten te hebben. Ook onze prijzen zijn erg vriendelijk. Deze proberen wij ook zo laag mogelijk te houden door oa. onze verpakkingen te hergebruiken. Waarom een doos weggooien terwijl deze nog goed bruikbaar is voor verzending ? Dit en nog vele andere methodes gebruiken wij om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn van mening dat elke prijs zijn kwaliteit heeft. Wij proberen producten te zoeken wat een zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Onze producten worden zoveel mogelijk getest zodat wij een goed oordeel hebben van de kwaliteit en het gebruik. uiteraard kan er iet s mis gaan. Daar doen wij niet moeilijk om en proberen alle klachten in alle redelijkheid op te lossen.

 

Alex Maartense
Verlichtingpaleis